اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه

جلیلی: مردم از جمهوریت و اسلامیت نظام دفاع می‌کنند

جلیلی: مردم از جمهوریت و اسلامیت نظام دفاع می‌کنند نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: همه‌ی دنیا اعتراف دارند که نتیجه‌ی انتخاباتِ روز جمعه آن‌چیزی است که مردم انتخاب می‌کنند و مردم تعیین‌کننده هستند. همه قبول دارند که جمهوریتِ نظام خودش را به رخ جهانیان می‌کشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در اجتماع مردم تهران در میدان امام حسین(ع) که عصر امروز برگزار شد، طی سخنانی ضمن تبریک عید غدیر بیان کرد: فرهنگ غدیر، فرهنگ نگاه به قله‌هاست و اکتفا نکردن به حداقل‌ها. غدیر یعنی انتخاب بر اساس معیار و اینکه قدرت منهای معیار، شتاب را می‌گیرد و هرکس بخواهد نگاه حداقلی داشته و آن را حاکم کند از آرمان غدیر فاصله گرفته است.

وی افزود: امروز در آستانه انتخاب قرار داریم؛ انتخابی در راستای انتخابِ بزرگی که ملت ما با انقلاب اسلامی انجام داد. امام علی(ع) می‌فرمایند که خداوند از ما عهد گرفته در برابر گرسنگی مظلومان و پرخوری ستمگران ساکت ننشینم. درود بر ملت ما؛ امام راحل فرمود ملت ما از ملت زمان پیامبر(ص) و حضرت امیر(ع) استوارتر است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: ملت نشان داد اگر به جمهوری اسلامی رأی داده، با همه وجود ایستاده و این بر اساس یک آگاهی جدی است. امروز هیچ‌کس نمی‌تواند در جمهوریت و یا اسلامیت نظام شبهه کند. در کشوری که سال‌ها استبداد بود، امام جمهوری اسلامی را بنا کرد و ملت ما جمهوری اسلامی را انتخاب کردن که مردم تعیین‌کننده هستند.

جلیلی اظهار داشت: همه‌ی دنیا اعتراف دارند که نتیجه‌ی انتخاباتِ روز جمعه آن‌چیزی است که مردم انتخاب می‌کنند و مردم تعیین‌کننده هستند. همه قبول دارند که جمهوریتِ نظام خودش را به رخ جهانیان می‌کشد. مردم ما 45 سال پیش دعوت خدا و رسول را اجابت کردند و از جمهوریت و اسلامیت دفاع می‌کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار